Ger dig världens godaste mackor!

1 5 opacity
  • Slideshow
  • Slideshow
  • Slideshow
  • Slideshow

Närproducerat och helt utan konserveringsmedel.
Fritt från mjölk-, soja- och transfetter. Idealiskt att frysa in.

Åkes Äkta Hönökakor AB

Åkes Äkta Hönökakor är ett mycket starkt varumärke i Västsverige, som också är ett helägt familjeföretag med Mats Olzon i rollen som VD och ägare. Bolaget är mycket välskött och har en solvent ekonomi via en stark balansräkning, dvs. en hög soliditet.

Företagets försäljning kan uppdelas i två delar; färskt och fryst bröd. Totalt levererar vi till många butiker i stora delar av landet. Vi säljer och distribuerar färskt bröd till c:a 100 butiker i Västsverige, via fem egna säljande distributörer, som besöker butikerna en till två gånger dagligen, sex dagar i veckan. Våra säljare saluför vårt bröd österut till Landvetter, söderut till Gekås i Ullared, väster ut till Öckerö, och norr ut till Tjörn.

Vi säljer också Dillbröd till Hotell Gothia, Heaven 23 och Incontro, som gör den klassiska räksmörgåsen ”King Size”. Dessutom finns en liknande räksmörgås (Solros och Linfrö) på restaurang Deli på Landvetter flygplats, som också säljer vårt knäckebröd Hönöknäcke råg samt vete.

Vårt mål med vår försäljning är att försöka expandera geografiskt både i och utanför landet, och för att klara detta så måste vi utveckla vårt produktsortiment. För att uppnå målet krävs att vi konstant håller högsta kvalitet på våra brödprodukter, hög leveranssäkerhet, klokt ledarskap, stabil ekonomi, duktiga medarbetare med kompetens i bageriet, goda referenskunder i landet, duktiga säljare och god intern kommunikation.

Bräckboden

Öppettider

Månd-Fred: 13.00-17.00

Välkommen in till oss!

Väderprognos

klart.se

Väderprognos

Torslanda Weather