Ger dig världens godaste mackor!

1 5 opacity
  • Slideshow
  • Slideshow
  • Slideshow
  • Slideshow

Närproducerat och helt utan konserveringsmedel.
Fritt från mjölk-, soja- och transfetter. Idealiskt att frysa in.

IP Livsmedelsförädling – Certifiering

certÅkes är certifierade via IP livsmedelsförädling. Ett bevis på ett aktivt engagemang för att uppnå allra högsta livsmedelssäkerhet.

Vi vill, via IP livsmedelsförädling, minimera våra livsmedelsrisker när vi bakar vårt bröd, och försöka vinna ett större kundförtroende via en ännu mer effektiv produktion.

IP livsmedelsförädling är en standard som syftar till, för oss som tillverkare av bröd/livsmedel, att upprätthålla olika system för att säkerställa våra förpackningars produktsäkerhet, lagenlighet och kvalitet. IP livsmedelsförädling omfattar också system som riskanalys (HACCP), tekniskt ledningssystem, olika krav på vår anläggning, samt förhindrande av kontaminering dvs. något som kan ha blivit förorenat.

Som alla väl känner till så ökar kundernas krav på livsmedelssäkerhet konstant över tiden. Konsumenter och detaljistkedjor, våra kunder, och även myndigheter kräver i allt större omfattning att brödet vi äter ska vara säkert eller ofarligt och av högsta kvalitet. IP livsmedelsförädling handlar också om när eller om vi får ett problem t.ex. i vår produktion så måste vi också snabbt lokalisera detta, och åtgärda orsaken direkt kring det fel som uppstått.

Bräckboden

Öppettider

Månd-Fred: 13.00-17.00

Välkommen in till oss!

Väderprognos

klart.se

Väderprognos

Torslanda Weather